Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μοντέρνα φωτιστικά

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Οι ειδικοί γνωρίζουν καλά πως η κομβική προσθήκη που κάνει τη διαφορά στη διαμόρφωση ενός χώρου είναι τα φωτιστικά που θα επιλέξετε, κάτι που επεκτείνεται πέρα από τη βασική τους λειτουργεία, ότι δηλαδή… φωτίζουν!

Το Α και το Ω για την αρχιτεκτονική επιτυχία ενός χώρου είναι ο φωτισμός. Όχι μόνο επηρεάζει την ψυχολογία μας, αλλά είναι και αγωγός καλής ενέργειας, προσδίδοντας το στιλ που επιθυμούμε. Επιλέξτε λοιπόν φωτιστικά που διαθέτουν ιδιαίτερες γωνίες και σχήματα και είναι φτιαγμένα από υλικά που δεν έχετε συνηθίσει (όπως μπαμπού και ρατάν) και ξαφνικά το σπίτι σας θα αποκτήσει προσωπικότητα.

Ο ρόλος των φωτιστικών είναι πρωτεύων, αφού χωρίς αυτά δε θα μπορούσαμε να κάνουμε δουλειές μέσα στο σπίτι αφού πέσει το φως του ηλίου. Για παράδειγμα, τα φωτιστικά δαπέδου έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν τον βασικό φωτισμό ενός χώρου και να προσδίδουν ατμόσφαιρα. Την ίδια στιγμή, δίνουν και ένα κατευθυνόμενο φως και λειτουργούν και ως φως ανάγνωσης, δίχως εξτρά έξοδα για άλλα φωτιστικά.

Αναλόγως πάντα και με το προσωπικό σας στιλ και τι ακριβώς θέλετε να αναδείξετε σε ένα χώρο, είτε είναι η οικία σας είτε ο χώρος εργασίας σας, πρέπει να γνωρίζετε πως με διαφορετικό φωτισμό θα έχετε και διαφορετικό αποτέλεσμα. Εάν τώρα αναζητάτε φωτιστικά τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες σας, τότε ο φωτισμός δαπέδου ή και ο φωτισμός τοίχου που πειραματίζεται με τις αποχρώσεις (ακόμη και επιτραπέζια κομμάτια που σχηματίζουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα), τότε σε κάθε περίπτωση τα φωτιστικά την InLight θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.