Μοναδικές προτάσεις για ένα σύγχρονο υπνοδωμάτιο

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Εάν δε θέλετε να υιοθετήσετε ένα εκκεντρικό στιλ στο σπίτι σας, τότε πολύ απλά μπορείτε να ακολουθήσετε την πιο ασφαλή επιλογή του μοντέρνου. Ας δούμε πώς μπορεί να γίνει αυτό σε μερικά απλά βήματα.

Ίσως το ξύλο να σας θυμίζει άλλη δεκαετία, ωστόσο το συγκεκριμένο υλικό είναι πια πολύ στη μόδα. Οι πόρτες ΚΑΙ τα παραθυρόφυλλα γίνονται πλέον τραπέζια και ντουλάπια!

Ολοένα και πιο πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να βάλουν τα τζάκια στο υπνοδωμάτιό τους, δίνοντας έτσι ζεστασιά και μια ξεχωριστή αύρα στο χώρο τους.

Δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικές υφές στο υπνοδωμάτιό σας ώστε να του χαρίσετε μια πιο μοντέρνα πινελιά. Χρησιμοποιείστε γούνα, μαλλί, βαμβάκι αλλά και διαφορετικά υλικά όπως γυαλί, πέτρα, μάρμαρο και ξύλο.

Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα μεγάλο που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου και από πάνω ρίξτε μικρότερα χαλιά σε διαφορετικές υφές, ώστε να αποκτήσετε ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια πρόταση που απευθύνεται κυρίως για τη χειμερινή σεζόν, χωρίς όμως να αποκλείεται για τον υπόλοιπο χρόνο, ανάλογα πάντα το γούστο σας!

Φυσικά, τα φωτιστικά είναι βασικό και αναπόσπαστο τμήμα της διακόσμησης ενός δωματίου. Αρχικά, αποφασίστε πάνω σε τι άξονα θα κινηθείτε και με βάση την γενική ιδέα της διακόσμησης, επιλέξτε τα φωτιστικά που σας ταιριάζουν και θα την υποστηρίζουν. Στο InLight θα βρείτε όλων των ειδών τα μοντέρνα φωτιστικά, ώστε να ρίξετε άπλετο φως στην καθημερινότητά σας!