Πώς θα μετατρέψετε το υπνοδωμάτιο σας σε σουίτα!

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Το μέγεθος δεν είναι ο παράγοντας που καθορίζει αν το περιβάλλον του δωματίου σας δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα βήματα που αν τα ακολουθήσετε θα δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας της αίσθηση της σουίτας!

Υιοθετήστε το λευκό σε τοίχους, ταβάνια, πατώματα και έπιπλα, προτιμήστε λευκά σεντόνια και μαξιλαροθήκες και θα δείτε την αλλαγή!

Μια πολυθρόνα μπορεί να είναι κομψή και ταυτόχρονα χρήσιμη ώστε να ακουμπήσετε τα ρούχα σας. Αν δεν υπάρχει χώρος για πολυθρόνα, δοκιμάστε κάτι μικρότερο όπως ένα σκαμπό.

Τα μεγάλα φωτιστικά προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση της πολυτέλειας και ταυτόχρονα τον φωτιστικό «τόνο» που χρειάζεται το υπνοδωμάτιό σας. Αν το ταβάνι σας είναι χαμηλό, τότε προτιμήστε φωτιστικά που το μέγεθός τους είναι οριζόντιο και όχι κάθετο. Το σίγουρο είναι πως στο InLight θα βρείτε τα φωτιστικά που θα προσθέσουν φως και πολυτέλεια στο υπνοδωμάτιό σας αλλά και στη ζωή σας.

Σίγουρα θα έχετε προσέξει πως στα ξενοδοχεία υπάρχουν απλίκες στον τοίχο, συνεπώς μη διστάσετε να βάλετε μικρά φωτιστικά πάνω στα κομοδίνα, αλλά και απλίκες πάνω από το κρεβάτι σας και ζήστε την πολυτέλεια στο χώρο σας.