Πώς να δώσετε στιλ στο μπάνιο σας

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές και τότε θα καταφέρετε να το ανανεώσετε χωρίς πολλά χρήματα και να του δώσετε μια νότα πολυτέλειας.

  • Η αλλαγή του καθρέφτη είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να νιώσετε πως κάτι σημαντικό αρχίζει και γίνεται στο μπάνιο σας. Πετάξτε τον παλιό και αγοράστε έναν στρογγυλό με vintage πλαίσιο, φέρνοντας έτσι το καλοκαίρι στο μπάνιο σας.
  • Ο σωστός φωτισμός μπορεί πραγματικά να αλλάξει ένα χώρο προς το καλύτερο και να τονίσει πράγματα που μέχρι πρόσφατα δεν φαίνονταν. Βάλτε έναν μικρό πολυέλαιο ή τοποθετήστε μερικά επιτοίχια φωτιστικά και θα νιώσετε την αλλαγή κατευθείαν.

Προσέξτε το ύψος που θα τοποθετήσετε τα φωτιστικά, ώστε να μην δημιουργούνται σκιές. Αν δεν είστε σίγουροι για το ύψος που θα τοποθετήσετε τα φωτιστικά σας, τότε απλά βάλτε τα δίπλα στον καθρέφτη. Μια καλή λύση είναι να βάλετε διάφορα λαμπάκια περιμετρικά του καθρέφτη.

  • Όταν εισέρχεστε σε ένα μικρό μπάνιο που δεν έχει χαρακτήρα, τότε κατευθείαν θα σκεφθείτε πόσο μικρό είναι. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε δώσει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και στιλ στο μπάνιο σας, ώστε να μη σας αποσπά την προσοχή το μέγεθός του. Βάλτε χρώμα, χρησιμοποιώντας διακοσμητικά αντικείμενα ή κάνετε μια ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή προσθέτοντας ταπετσαρία στον τοίχο.
  • Δώστε χρώμα στον χώρο σας με διακοσμητικά σε έντονες αποχρώσεις. Η διακόσμηση του μπάνιου τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει δραματικά και πλέον το μπάνιο διακοσμείται κανονικά όπως και το υπόλοιπο σπίτι. Μικρά έργα τέχνης, φωτιστικά με διακριτικό και ατμοσφαιρικό φωτισμό είναι μερικά μόνο πράγματα που αποσπούν την προσοχή ώστε ο χώρος να μη φαίνεται τόσο μικρός όσο είναι κανονικά.