Πειραματιστείτε με τον μαξιμαλισμό στο σπίτι σας

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα παραδοσιακά μοτίβα και ετοιμαστείτε για ανάγλυφα, τρισδιάστατα, αλλά και τεχνολογικά εξελιγμένα, τα οποία παντρεύονται ιδανικά με φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας αλλά και με ρετρό διάθεση.

Ένα ασπρόμαυρο μπάνιο, μπορεί να γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερο με την προσθήκη μιας ταπετσαρίας με άποψη, με ξύλινο καθρέφτη και με φωτιστικά από μπαμπού ή ρατάν.

Σκεφτείτε ότι μπορείτε να βρείτε το ύφασμα που σας αρέσει, ακόμη και να το τυπώσετε και μόνοι σας και να φτιάξετε ριχτάρια για τον καναπέ, να ντύσετε τις πολυθρόνες, αλλά και να σχεδιάσετε και να ράψετε ασορτί μαξιλάρια. Ο μαξιμαλισμός θέλει πρωτίστως χιούμορ, αν και μερικά φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας για εσωτερικούς χώρους σίγουρα θα βοηθήσουν! Στην InLight θα βρείτε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε!

Πειραματιστείτε με βελούδο και απρόσμενα μοτίβα, παίξτε με λινό, με βελούδο, μπερδέψτε υφές, δοκιμάστε να ζήσετε πρώτα με το ύφασμα, να συνηθίσετε και έπειτα να αποφασίσετε αν σας αρέσει τόσο πολύ που θέλετε να το βλέπετε κάθε μέρα στο σαλόνι σας. Τέλος, καθίστε αναπαυτικά, ανοίξτε το νέο σας φωτιστικό και απολαύστε την αλλαγή σας!