Πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε μεγαλύτερο το σπίτι μας

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Υπάρχουν μικρά ή μεγάλα μυστικά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του σπιτιού, χωρίς περιττά έξοδα ή ριζοσπαστικές κινήσεις.

Μια ουδέτερη χρωματική παλέτα, όσο κι αν μας αρέσουν οι έντονες αποχρώσεις, συμβάλει πάντα στο να φαίνεται ένας χώρος μεγαλύτερος. Αν ο τοίχος στο σαλόνι είναι ανοιχτόχρωμος, τότε σίγουρα φαίνεται αυτομάτως και πιο φωτεινό και έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αναδειχτούν σωστά και τα έργα τέχνης.

Όσο λιγότερα έπιπλα υπάρχουν στο χώρο, τόσο το καλύτερο. Μείνετε στα βασικά. Καναπές, κρεβάτι, τραπεζαρία, αυτά για αρχή. Αξίζει να εμπιστευθείτε τον μινιμαλισμό, προσθέτοντας στο χώρο σας φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας από τσιμέντο.

Αντί να αγοράζετε μαζικά αντικείμενα για το σπίτι, είναι προτιμότερο να αναζητάτε στο Ίντερνετ αληθινές ευκαιρίες, πράγματα που δύσκολα θα συναντήσουμε σε αλυσίδες καταστημάτων επίπλων. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα φωτιστικά. Στην InLight θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά που μπορούν να αλλάξουν το σπίτι και τη ζωή σας προς το καλύτερο!