Αλλάξτε το σπίτι σας με παραδοσιακές αξίες του design

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Όταν αναφερόμαστε για αισθητική εσωτερικών χώρων, τότε μπορούμε να επενδύσουμε άφοβα σε διαχρονικές αξίες. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Γεωμετρία. Η ισορροπία έρχεται μέσα από τις αντιθέσεις και τον τρόπο που συμπληρώνονται μικρές και μεγαλύτερες επιφάνειες, αλλά και αντικείμενα μεταξύ τους.

​Ασπρόμαυρο. Ασπρόμαυρο σημαίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα. Οι νόμοι γεννήθηκαν για να καταργούνται και μπορείτε να το αποδείξετε με την προσθήκη ενός λευκού γύψινου φωτιστικού σε ένα σκουρόχρωμο δωμάτιο.

Ξύλο. Το καλοκαίρι επιβάλλει σταθερό βήμα. Με ξύλινη βάση και με φωτιστικά από μπαμπού και ρατάν, μπορείτε να καλωσορίσετε το φως στο σπίτι σας.

​Φλοράλ. Μην σκέφτεστε μικροσκοπικά λουλουδάκια, μα εντυπωσιακά μοτίβα, ανάγλυφα ή ζωγραφισμένα. Σε συνδυασμό με φωτιστικά εσωτερικών χώρων τελευταίας τεχνολογίας, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό.

Μπεζ. Η πιο ουδέτερη απόχρωση της παλέτας για το καλοκαίρι, γίνεται το κατάλληλο φόντο για πυροτεχνήματα εντός και εκτός. Συνδυάστε ιδανικά με φωτιστικά από τσιμέντο.

Ψάθα. Μία τάση που γεννήθηκε στο Παρίσι και στο Μιλάνο και μας θυμίζει ταινίες της δεκαετίας του '50. Γιατί όχι μαζί με φωτιστικά από μπαμπού;