Πώς να αποκτήσετε boho αισθητική στο χώρο σας

Posted by admin 04/07/2018 0 Comment(s)

Το boho στιλ βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο του design, εμποτισμένο με έθνικ στοιχεία.

Πάρτε για παράδειγμα τους νομάδες και την αγάπη τους για την επαφή με την γη. Δανειστείτε αυτή την υπέροχη αίσθηση, τοποθετήστε μια πολύχρωμη κουρελού στο διάδρομο της βεράντας, ένα αυτοσχέδιο τραπεζάκι με δύο τετράγωνα ξύλα για πόδια και ένα ορθογώνιο για τάβλα. Προσθέστε και ένα φωτιστικό από μπαμπού ή από ρατάν και θα έχετε την τέλεια εξωτική γωνιά μέσα στο σπίτι σας.

Κάτι που θα κρατήσει τον ήλιο μακριά σας, αλλά θα διατηρήσει το σπίτι σας φωτεινό είναι οι λινές κουρτίνες, συν ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να δώσετε μια διαφορετική αίσθηση στο σαλόνι σας. Το σχοινένιο πουφ ή τραπεζάκι είναι μια κατηγορία από μόνο του. Παρόλα αυτά μπορεί να δώσει την απαιτούμενη boho αισθητική.

Μην σας ενοχλεί το ελληνικό έθνικ στιλ το οποίο τόσο έχει υποτιμηθεί και παρερμηνευθεί. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα υφαντό στον τοίχο, κεντημένα μαξιλάρια ή και ιμιτασιόν προβιές τον χειμώνα και παλιές «προβιές» κατσικιού το καλοκαίρι. Σε ένα παλιό σπίτι στο χωριό θα μπορέσετε να βρείτε ραδιόφωνα πεντηκονταετίας, τις προβιές, παλιά εργαλεία και σεντούκια ώστε να συμπληρώσετε το ντεκόρ! Με μια σωστή ισορροπία ξύλου και μπρούντζου, θα καταφέρεις πολλά! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραίο θα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα με την προσθήκη φωτιστικών από μπαμπού ή ρατάν! Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στην InLight για να αλλάξετε το σπίτι και τη ζωή σας.