Παιδικό Δωμάτιο

Posted by admin 04/09/2018 0 Comment(s) News,

 

 

Το φθινόπωρο έκανε την εμφάνισή του, τα σχολεία είναι προ των πυλών και είναι η ιδανική περίοδος να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας. 

Είναι εσφαλμένη η άποψη ότι τα κορίτσια θα πρέπει να έχουν ροζ δωμάτια και τα αγόρια μπλε. Μπορείτε να μετατρέψετε το δωμάτιο σε ένα ευφάνταστο σκηνικό που θα κάνει το παιδί σας χαρούμενο, χωρίς απαραίτητα να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Κρεμάστε τις ζωγραφιές του παιδιού σας στον τοίχο δημιουργώντας την δική του έκθεση ζωγραφικής. Κάντε τον έναν τοίχο μαυροπίνακα και σχεδιάστε το αγαπημένο θέμα του παιδιού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να το σχεδιάσετε πάνω σε ένα λευκό τοίχο. Επενδύστε τους τοίχους με χαρούμενες ταπετσαρίες που θα εξάπτουν τη φαντασία του.

Αντί για τα κλασσικά ράφια, μπορείτε να βάλετε πατίνια σε διάφορα χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και πρωτότυπο! Ανανεώστε τη συρταριέρα ή τη ντουλάπα του ντύνοντάς τα με ρολό αυτοκόλλητο. Βάψτε το γραφείο του σε ένα διαφορετικό χρώμα από αυτό που είναι και αμέσως θα μοιάζει καινούριο.

Το χαλί παίζει σημαντικό ρόλο καθώς ο χειμώνας πλησιάζει και ο χώρος θα πρέπει να δώσει την αίσθηση της ζεστασιάς. Επιλέξτε κάποιο μονόχρωμο ή με σχέδια, αλλά όχι κατ ανάγκη παιδικό. Εξίσου σημαντικό είναι και το φωτιστικό που θα επιλέξετε. Μπορεί να αποτελεί είτε αναπαράσταση του αγαπημένου του ήρωα ή κάτι εντελώς ουδέτερο. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι παιδικό επειδή προορίζεται για το παιδικό δωμάτιο. Υπάρχουν εξαιρετικά φωτιστικά σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως λευκό και ασημί που θα δένουν σίγουρα με το δωμάτιο του παιδιού σας. 

Εμπιστευτείτε τη φαντασία σας και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!!

Ετικέτες: Παιδικό Δωμάτιο