Φοιτητικό Σπίτι

Posted by user 10/09/2018 0 Comment(s)

Είσαι φοιτητής; Ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στην ακαδημαϊκή ζωή; Θα χρειαστεί να μετακομίσεις εκτός πόλης σου ή θα αναζητήσεις σπίτι στην πόλη σου; Θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να διαμορφώσεις ένα άνετο και πρωτότυπο φοιτητικό σπίτι.

Καταρχάς, επειδή το σπίτι αυτό δεν θα αποτελέσει τη μόνιμη κατοικία σου, αλλά την προσωρινή, μπορείς να επιλέξεις φτηνές και με φαντασία λύσεις. Ο χώρος σου θα πρέπει να είναι λειτουργικός και να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Επιπλέον μπορείς να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη διακόσμηση, χωρίς ωστόσο να φτάσεις στην υπερβολή.

Μπορείς να μετατρέψεις τον ένα σου τοίχο σε μαυροπίνακα  ή να τοποθετήσεις σε αυτόν έναν. Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις έναν τοίχο με φελλό και να τον χρησιμοποιήσεις σαν πίνακα ανακοινώσεων. Άλλη μια επιλογή είναι να κρεμάσεις σε όλη την επιφάνεια του τοίχου σου χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Αμέσως η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ζεστή και ρομαντική.

Δημιούργησε το κρεβάτι σου και τον καναπέ σου απλώς χρησιμοποιώντας παλέτες και στρώμα. Μη φοβηθείς να τοποθετήσεις μεγάλες μαξιλάρες στο πάτωμα. Μπορούν να αντικαταστήσουν και τον καναπέ σου. Η βιβλιοθήκη σου μπορεί να είναι είτε ξύλινη, είτε μεταλλική είτε βιομηχανικού στυλ χρησιμοποιώντας σωλήνες.

Ο φωτισμός που θα επιλέξεις μπορεί να είναι απαλός, εκτός από το φωτιστικό του γραφείου σου, που θα πρέπει να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα ώστε να είναι ξεκούραστο  για να μπορείς να μελετάς. Αν δεν σου αρέσει ο κεντρικός φωτισμός, μπορείς να χρησιμοποιήσεις περιφερειακό, με λάμπες, φωτιστικά εδάφους και απλίκες. 

Μετά από όλα αυτά, είσαι έτοιμος για το φοιτητικό σου ταξίδι;

Ετικέτες: Φοιτητικό Σπίτι