Φθινοπωρινή ανανέωση

Posted by user 01/11/2018 0 Comment(s)

Το φθινόπωρο έχει κάνει την εμφάνισή του. Αποτελεί τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στο χειμώνα. Μήπως έφτασε η στιγμή να ανανεώσεις το χώρο σου, δίνοντάς του μια φθινοπωρινή διάθεση;

Καταρχάς, άλλαξε τα διακοσμητικά μαξιλάρια του σαλονιού σου. Μπορείς να προμηθευτείς φθινοπωρινά χρώματα και μοτίβα και θα δείτε το καθιστικό σου να αλλάζει σημαντικά. Άλλη μια ιδέα είναι να  χρησιμοποιήσεις στάχυα για ντεκόρ, καθώς αποτελεί  ένα από τα σήματα κατατεθέν του φθινοπώρου. Το γήινο χρώμα του είναι ιδανικό για να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να υποδεχτείς την όμορφη εποχή. 

Καθώς πλησιάζουμε προς το χειμώνα είναι η κατάλληλη εποχή για  ένα ριχτάρι σε στιλ λεπτής κουβέρτας. Αποτελεί ιδανική επιλογή  για να σκεπάζεσαι βλέποντας αγαπημένες ταινίες και σειρές όταν ο φθινοπωρινός αέρας είναι λίγο πιο κρύος. Ένα καλάθι με κουβέρτες τοποθετημένο δίπλα στον καναπέ σου θα κάνει και τους καλεσμένους σου να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Καθώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών, δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος για να περνάς τα βράδια σου από την αναμμένη φωτιά του τζακιού. Πάρε ένα χαλάκι και στρώσε το μπροστά από το τζάκι. Από πάνω ρίξε μια πλεκτή κουβέρτα και δημιούργησε ένα πιο ζεστό σκηνικό. Εμπλούτισε τον χώρο σου με μαξιλαράκια και κουβέρτες και ζήσε τα πιο ρομαντικά και χαλαρωτικά βράδια της ζωής σου!!