Με οδηγό την ελιά

Posted by user 09/11/2018 0 Comment(s)

Το πράσινο αντηχεί την ελπίδα, την αναγέννηση και την ανάπτυξη! Είναι το χρώμα της φύσης και της ισορροπίας. Το πράσινο της ελιάς αποτελεί ένα δημοφιλές χρώμα το οποίο σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις στον προσωπικό σου χώρο.  Οι επιλογές στην απόχρωση  είναι πολλές, δεδομένου ότι ποικίλουν και τα χρώματα της ελιάς.

Αν τα έπιπλά σου είναι ξύλινα μπορείς να βάψεις τον ένα τοίχο του δωματίου στο χρώμα της ελιάς. Πρόκειται για μία μοναδική χρωματική συμμαχία της φύσης που σίγουρα θα ταιριάξει στο σαλόνι σου, είτε  αγαπάς το παραδοσιακό στυλ διακόσμησης, είτε θέλεις να προσαρμόσεις αυτό το χρωματικό συνδυασμό σ΄ ένα πιο μοντέρνο στυλ διακόσμησης,   προτιμώντας πιο απαλές αποχρώσεις του καφέ για τα έπιπλα. 

Συνδύασε το πράσινο της ελιάς με το εκρού. Πρόκειται για δύο αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ και δημιουργούν την τέλεια αντίθεση. Αν δεν αγαπάς το εκρού, τότε διάλεξε μια άλλη απόχρωση από τη γήινη παλέτα. 

Αγαπάς το vintage στυλ στην κουζίνα σου; Τότε δοκίμασε να βάψεις τα ντουλάπια σου στο χρώμα της ελιάς, κρατώντας τον υπόλοιπο χώρο στους τόνους του λευκού και του μπεζ για να μην δείχνει φορτωμένο το αποτέλεσμα. 

Το μπάνιο σου δεν χρειάζεται να αποτελέσει εξαίρεση. Βάψε τον ένα τοίχο στο χρώμα της ελιάς και τοποθέτησε λευκά και εκρού έπιπλα και αξεσουάρ. Τοποθέτησε και ένα μεγάλο καθρέπτη και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Αν δεν θέλεις να βάψεις τους τοίχους σου, μπορείς να τους αφήσεις λευκούς ή εκρού και να διακοσμήσεις το χώρο σου με το συγκεκριμένο χρώμα. Από  καναπέ,  κουρτίνες, μέχρι και διακοσμητικά μπορείς να βρεις που να μπουν στο σπίτι σου.

Μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις ένα γλαστράκι με αληθινή ελιά σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου. Θα ταιριάξει σίγουρα  με το χώρο σου δίνοντας του ταυτόχρονα και μια  νότα δροσιάς. 

Επίλεξε το συγκεκριμένο χρώμα για το σπίτι σου. Όσο και να πιστεύεις ότι θα το βαρεθείς, αυτό δεν θα συμβεί, καθώς πλέον αποτελεί μια διαχρονική επιλογή!