Γαλλική φινέτσα στο χώρο σου

Posted by user 15/01/2019 0 Comment(s)

Για τους περισσότερους από εμάς η Γαλλία αποτελεί έναν ονειρεμένο προορισμό. Συνδυάζει τη διαχρονικότητα, το στυλ και την απλότητα ταυτόχρονα. Το στυλ των Παριζιάνων ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού τους είναι εκλεπτυσμένο και σίγουρα αξίζει να το αντιγράψουμε!

Μην φοβηθείτε να αναμείξετε διαφορετικά στυλ και χρωματικούς συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκρηκτικό. Μην πετάξετε τα παλιά αντικείμενα, αντίθετα, αναμείξετέ τα με πιο μοντέρνα στοιχεία στο χώρο σας. 

Οι κανόνες είναι για να σπάνε. Εμπιστευτείτε την αισθητική σας και  προσθέστε την προσωπική σας πινελιά στο χώρο και γιατί όχι και ένα κομμάτι της προσωπικής σας ζωής. Χρησιμοποιείστε αντικείμενα συναισθηματικής αξίας που θα ανήκουν στην οικογένειά σας. 

Βρείτε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στο επίσημο και το πιο χαλαρό. Ο χώρος σας μπορεί να είναι ταυτόχρονα και τα δύο και να προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση. 

Οι Γαλλίδες είναι πολύ χαλαρές και έχουν μάθει να ζουν με τις ατέλειες. Το ριχτάρι του καναπέ δεν πρέπει να είναι πάντα στην θέση του, το παρκέ μπορεί να έχει μια γρατζουνιά. Έχουν μάθει να χαίρονται το χώρο τους!