Ανανέωσε τους τοίχους του σπιτιού σου

Posted by user 25/02/2020 0 Comment(s)

Μια αλλαγή που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου και να αλλάξει τελείως όψη είναι να ανανεώσεις τους τοίχους του. Μπορεί να ακούγεται χρονοβόρο και κοστοβόρο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα σε αποζημιώσει.

 

Μια δημοφιλής επιλογή είναι να το βάψεις σε καινούριο χρώμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρώμα και να παίξεις με τις αποχρώσεις του για να δώσεις ένταση στα σημεία που θέλεις. Μπορείς να βάψεις όλο σου το σπίτι με ένα χρώμα ή να συνδυάσεις διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους. Η τεχνοτροπία είναι μια τεχνική που μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις σε ορισμένα σημεία του χώρου σου.  Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας να ακολουθήσεις, επίλεξε αυτό που θα αντανακλά καλύτερα την προσωπικότητά σου. 

 

Η ταπετσαρία είναι μια ακόμα επιλογή. Διατίθενται σε χάρτινες και πλαστικές, μονόχρωμες ή με κάποια σχέδια που σίγουρα θα βρεις αυτήν που θα αναδείξει καλύτερα τον χώρο σου. Μπορείς να επιλέξεις μια μονόχρωμη σε συνδυασμό με μία που θα έχει κάποιο σχέδιο. Έχουν εξελιχθεί τόσο, που μερικές φαίνονται ως πίνακες στον χώρο. Πρόκειται να μια επένδυση που πραγματικά αξίζει τον κόπο!

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση τα κεραμικά πλακάκια, τα οποία μπορούν να προσδώσουν μια ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο σου. Τα ρετρό αυτά πλακάκια έρχονται για να χρωματίσουν το χώρο σου. Συνδύασε διαφορετικά μοτίβα για να δείξεις τη μετάβαση από τον έναν χώρο του σπιτιού στον άλλο. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Αν σου αρέσει αυτή η ιδέα, αλλά δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κεραμικά πλακάκια, η λύση είναι τα αυτοκόλλητα πλακάκια. Μπορεί να μην έχουν την διάρκεια των κεραμικών, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο!

 

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη να σε οδηγήσει!!!!