Διακόσμησε το σπίτι σου με μαύρα αντικείμενα

Posted by user 29/01/2020 0 Comment(s)

Ψάχνεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ένα χρώμα που να είναι επιβλητικό και αριστοκρατικό και πολυτελές; Έχεις βαρεθεί τις καφέ, μπεζ αποχρώσεις; Η λύση είναι μία, επίλεξε το μαύρο. Ναι, καλά διάβασες, το μαύρο μπορεί να δείχνει εντυπωσιακό και έξω από την ντουλάπα σου. Πώς;

 

Τοποθέτησε στο χώρο σου μαύρα διακοσμητικά, όπως βάζα, τασάκια, κορνίζες. Μη φοβηθείς να επιλέξεις ένα μαύρο καθρέφτη. Μπορεί να σου φαντάζει πολύ σκληρό, αλλά σίγουρα θα δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα μυστηρίου! 

 

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός μαύρου καναπέ, μιας μαύρης τραπεζαρίας ή ένα μαύρο τραπεζάκι για το σαλόνι σου; Μη μείνεις μόνο στη σκέψη!! Σου φαίνεται υπερβολή ο μαύρος τοίχος; Πιστεύεις θα μικρύνει πολύ ο χώρος σου; Έχεις δίκιο, όμως αυτό που σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί είναι ότι ο μαύρος τοίχος θα αποτελέσει τον ιδανικό καμβά για να δημιουργήσεις τις ιδανικές αντιθέσεις! Επίλεξε διακοσμητικά και φωτιστικά σε έντονα χρώματα, ή χρυσά και ασημί και θα προσδώσεις αμέσως έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο σου.

 

Αν δε σε ικανοποιούν οι ματ αποχρώσεις, μην απογοητευτείς, καθώς μπορείς να επενδύσεις σε γυαλιστερό μαύρο στις επιφάνειες των επίπλων σου και γιατί όχι και στον τοίχο σου. Αν πάλι θέλεις να τολμήσεις το μαύρο στη διακόσμηση του σπιτιού σου, αλλά κάτι σε αποτρέπει, επίλεξε το σκούρο γκρι. Είναι η πιο κοντινή απόχρωση στο μαύρο και σίγουρα το ίδιο εντυπωσιακή!