Δώστε ναυτικό ύφος στο σπίτι σας!!

Posted by user 02/06/2020 0 Comment(s)

Το σπίτι σας βρίσκεται σε κάποιο νησί ή σε κάποια παραθαλάσσια τοποθεσία; Μήπως βρίσκεται στην πόλη, αλλά θέλετε να του προσδώσετε θαλασσινό αέρα; Η λύση είναι απλή! Διακοσμείστε το σπίτι σας σε ναυτικό ύφος!

 

Υπάρχει μια πληθώρα αντικειμένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, άγκυρες, ψαράδικα δίχτυα, αστερίες, όστρακα, μπαούλα, πίνακες με ναυτικά θέματα αποτελούν μερικά από αυτά. Τα έπιπλά σας μπορεί να είναι σε λευκό ή μπλε χρώμα. Μια ιδανική επιλογή είναι οι καρέκλες της παραδοσιακής παραθαλάσσιας ταβέρνας που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες απολαμβάνουμε το ουζάκι μας! 

 

Τα υφάσματα θα πρέπει να είναι απλά, λινά, με ρίγες ή με διάφορα ναυτικά μοτίβα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και το καραβόπανο στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. Μία λεπτομέρεια που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά είναι το ξύλινο παρκέ, σε λευκό ή μπλε χρώμα!

 

Όσον αφορά τα φωτιστικά, μπορείτε να τοποθετήσετε στο χώρο σας σχοινί ή ψάθα, ακόμα και βιομηχανικά φωτιστικά σε λευκό ή μαύρο χρώμα! Οι πιο τολμηροί μπορούν να συνδυάσουν φωτιστικά και απλίκες στο χρώμα του μπρούτζου και ειδικά όσα μπροστά από τη λάμπα έχουν προστατευτικό κάλυμμα!