Η γοητεία του λευκού

Posted by user 07/07/2020 0 Comment(s)

Το λευκό χρώμα εκπέμπει μια αίσθηση απλότητας και ηρεμίας. Θεωρείται, και όχι άδικα το χρώμα της κομψότητας. Όσο επιβλητικό μπορεί να είναι ένα κατάλευκο σύνολο, άλλο τόσο μπορεί να γίνει και ο χώρος σας. Αν και αρχικά αντιμετωπίζονταν σαν ένα ψυχρό χρώμα, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμική επιστροφή στη διακόσμηση.

Καταρχάς, μπορείτε να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σας λευκούς ή να φρεσκάρετε τους ήδη υπάρχοντες. Αμέσως θα νιώσετε το σπίτι σας μεγαλύτερο και πιο φωτεινό. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε λευκά διακοσμητικά και αντικείμενα, όπως βάζα, κάδρα, ριχτάρια και άλλα. Ο λευκός καναπές αποτελεί ιδανική επιλογή εξίσου. 

Τα φωτιστικά που θα επιλέξετε  μπορεί να είναι και αυτά σε λευκή απόχρωση. Υπάρχει ποικιλία λευκών φωτιστικών, μεταλλικά, γυάλινα, αμπαζούρ, πλεκτά που σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για τον χώρο σας.

Το ξέρατε ότι το λευκό μπορεί να αποτελέσει το κυρίαρχο χρώμα για την κουζίνα σας; Και όμως!!! Λευκό τραπέζι ,λευκές καρέκλες, λευκά πλακάκια, ακόμα και λευκά μαγειρικά σκεύη μπορούν να συνθέσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 

Για εσάς που θέλετε να σπάσετε το λευκό, είναι προτιμότερο να αποφύγετε το μαύρο. Προτιμήστε τους γήινους τόνους, όπως το μπεζ και το γκρι. Αν θέλετε μια έντονη αντίθεση, προτιμήστε πιο ζεστά χρώματα, όπως το καφέ, το μοβ ακόμα και κίτρινο-κροκί.