Η δυναμική επιστροφή του μπρούτζου

Posted by user 20/11/2019 0 Comment(s)

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, ο χαλκός ενώθηκε και τον κασσίτερο. Από αυτή την ένωση δημιουργήθηκε ο μπρούτζος! Έρχεται σιγά-σιγά να πάρει την θέση του χαλκού στα δημοφιλή μέταλλα, αποκτώντας νέο ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση με τους σχεδιαστές να συνεισφέρουν στην επανεμφάνισή του.

 

Μπορείς να το βρεις σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνος, από καφέ ανοιχτό μέχρι και σκούρο. Είναι ένα αρκετά εύπλαστο υλικό, το οποίο μπορεί να κοπεί, να γυαλιστεί και να σφυρηλατηθεί με διάφορα σχέδια είτε να γίνει λείος.

 

Χρησιμοποιείται είτε μόνος του, ως βασικό υλικό, είτε σε συνδυασμό με ξύλο. Έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα «ντύνονται» με μπρούτζο, δίνοντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο. Αποτελεί ένα υλικό το οποίο ταιριάζει με πολλά άλλα, παραμένοντας διακριτικό ταυτόχρονα. Ταιριάζει και με κλασική και με μοντέρνα διακόσμηση, δίνοντας φως σε ένα δωμάτιο με σκοτεινά χρώματα!

 

Αν θέλεις να επιλέξεις να μέταλλο που να δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας και της ισορροπίας στο χώρο σου, επίλεξε τον μπρούτζο και δεν θα το μετανιώσεις!