Η προσιτή πολυτέλεια ενός πολυελαίου

Posted by user 22/01/2020 0 Comment(s)

Για αρκετά χρόνια το να επιλέξεις έναν πολυέλαιο με κρύσταλλα για το χώρο σου ήταν κάτι παραπάνω από αδιανόητο. Ήταν συνδεδεμένος με τη βαριά και κλασσική διακόσμηση της γιαγιάς. Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται στροφή σε αυτήν την άποψη, καθώς όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να τον εντάξουν στο χώρο τους.

 

Μην φοβηθείς να τον τοποθετήσεις στην τραπεζαρία σου, ακόμα και αν είναι πολύ μοντέρνα. Μπορείς να επιλέξεις είτε έναν κλασικό πολυέλαιο με ασημί απόχρωση με διάφανα κρύσταλλα, είτε έναν γυάλινο διάφανο ή ασημί με τα αντίστοιχα κρύσταλλα.

 

Έχεις σκεφτεί ότι ένας πολυέλαιος μπορεί να ταιριάξει εξίσου ωραία στην κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα ακόμα και στο μπάνιο σου; Είναι μύθος ότι σε αυτούς τους χώρους επιλέγουμε λιγότερο εντυπωσιακά φωτιστικά. Γιατί να μην δώσεις την αίσθηση της πολυτέλειας και στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σου; Συνδύασέ τον σωστά και η εικόνα του χώρου σου θα είναι σίγουρα αισθητικά ορθή. 

 

Αν ανήκεις στην κατηγορία που θέλεις μεν να αγοράσεις έναν πολυέλαιο, δεν σου αρέσουν δε οι κλασσικοί κρυστάλλινοι, μην ανησυχείς!! Υπάρχουν και μεταλλικοί σε διάφορες αποχρώσεις, όπως λευκό, μαύρο, μπεζ που έχουν τόσα κρύσταλλα όσα χρειάζονται για να δώσουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

 

Επίλεξε να αναμείξεις στο χώρο σου το πιο κλασσικό με το πιο μοντέρνο χωρίς δισταγμό. Κάνε τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς και το αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρα βαρετό.