Ο ρομαντισμός του αμπαζούρ

Posted by user 27/11/2019 0 Comment(s)

To αμπαζούρ σε ένα φωτιστικό αποτελεί ότι για μια γυναίκα τα κοσμήματα, αξεσουάρ. Θα έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχει ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων ώστε να καλύψει τις ανάγκες σου.

 

Υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για να τοποθετήσεις αμπαζούρ στο χώρο σου. Αρχικά, μπορείς να το  χρησιμοποιήσεις για την κάλυψη των ματιών σου από το έντονο φως που έχεις τοποθετήσει στο χώρο σου. Οι πιο ρομαντικοί το χρησιμοποιούν για να προσδώσουν την ατμόσφαιρα που επιθυμούν.

 

Νομίζεις ότι το αμπαζούρ τοποθετείται μόνο στους πολυελαίους; Κάνεις λάθος!! Μπορείς να αφήσεις το κεντρικό φωτιστικό του σπιτιού σου χωρίς αμπαζούρ και να το τοποθετήσεις σε επιτοίχια φωτιστικά, σε φωτιστικά εδάφους καθώς και σε επιτραπέζιες λάμπες, δηλαδή σε όλο σου τον περιφερικό φωτισμό. Ανάβοντας τα, θα δημιουργήσεις μια χαλαρή και ρομαντική διάθεση.

 

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί έναν χώρο που ενδείκνυται για τη χρήση αμπαζούρ. «Ντύσε» τα φωτιστικά σου με αμπαζούρ και δημιούργησε αμέσως μια απαλή ατμόσφαιρα μέσω των ρομαντικών χρωμάτων και του ημίφωτου.

 

Πρόσεξε όμως, μην μπλέξεις τις υφές και τα χρώματα των αμπαζούρ που θα χρησιμοποιήσεις στον ίδιο χώρο. Φρόντισε να υπάρχει συνοχή για ένα άρτιο αποτέλεσμα!!