Ροζ και Πράσινο, ένας αναπάντεχος χρωματικός συνδυασμός

Posted by user 04/03/2020 0 Comment(s)

Αν είσαι από αυτούς που έχεις βαρεθεί τους συμβατικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τότε σου έχουμε μια ενδιαφέρουσα  και συνάμα αρκετά τολμηρή πρόταση, που σίγουρα θα κάνει το σπίτι σου να ξεχωρίζει. Πρόκειται για μια αρκετά σύγχρονη επιλογή, αυτή του ροζ και του πράσινου. Και αν δεν ξέρεις πώς να τα συνδυάσεις, σου έχουμε μερικές προτάσεις.

 

Μπορείς να βάψεις τον τοίχο σου ροζ και να τοποθετήσεις πράσινα διακοσμητικά στο χώρο σου, όπως κάποιο κάδρο ή διακοσμητικό. Αν ανήκεις στους πιο τολμηρούς μπορείς να τοποθετήσεις και πράσινο καναπέ, αρκεί να ταιριάζει χρωματικά με τα υπόλοιπα διακοσμητικά. Μπορείς φυσικά να επιλέξεις και το αντίθετο, να επιλέξεις πράσινο τοίχο με ροζ διακοσμητικά, βέβαια θα έχεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

 

Μπορείς σε έναν χώρο του σπιτιού σου να αναμείξεις πράσινα και ροζ πλακάκια. Να φροντίσεις να ταιριάζουν οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις και το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο. Μπορείς να επιλέξεις να βάψεις τον έναν τοίχο σου ροζ και να τοποθετήσεις πράσινη ταπετσαρία στον άλλο ή και το ανάποδο. 

 

Αν θέλεις να δώσεις χαρακτήρα σε μια βαρετή κουζίνα, μπορείς σίγουρα να τολμήσεις αυτόν τον αναπάντεχο συνδυασμό. Ένας ροζ τοίχος και πράσινα πλακάκια θα της αλλάξουν με μιας την όψη. Επίσης μπορείς να επιλέξεις πράσινα πιατικά τα οποία θα τοποθετηθούν σε ράφια στον ροζ τοίχο. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και τον αντίστροφο συνδυασμό.

 

Αν ψάχνεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να εντάξεις τα χρώματα αυτά στο χώρο σου, σου έχουμε τη λύση. Βάψε τον έναν σου τοίχο ombre χρησιμοποιώντας τα. Η τεχνική αυτή θα δώσει ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σου! Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για το καλύτερο αποτέλεσμα!

 

Μπορείς να επιλέξεις έντονες αποχρώσεις ή απαλές ή να συνδυάσεις έντονες με απαλές αποχρώσεις των χρωμάτων αυτών. Το σίγουρο είναι ότι ό,τι και αν επιλέξεις, το σπίτι σου σίγουρα θα αποκτήσει προσωπικότητα.