Σαν το παλιό καλό κρασί

Posted by user 14/12/2019 0 Comment(s)

Ονος εφραίνει καρδίαν νθρώπου, λέει η γνωστή ρήση. Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα ποτά τόσο των Ελλήνων, όσο και των περισσότερων ανθρώπων παγκοσμίως. Καθώς κατακτά όλο και περισσότερους ανθρώπους, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη η εσωτερική διακόσμηση. Οι αποχρώσεις του κρασιού συναντώνται όλο και περισσότερο στους χώρους του σπιτιού. 

 

Το κόκκινο κρασί έχει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα που στο φως μοιάζει να έχει μέσα του και λίγο φούξια. Αυτή η απόχρωση μοιάζει υπέροχη για τη διακόσμηση του σαλονιού σου, προσθέτοντας αυτό το χρώμα  σε τοίχους, σε καναπέδες, κουρτίνες και μαξιλάρια ή δημιουργώντας όμορφους συνδυασμούς. 

 

Αν είσαι λάτρης του απλού καλού κόκκινου κρασιού, τότε ενίσχυσε τη διακόσμηση του σπιτιού σου με στοιχεία από αυτό. Ένα κόκκινο χαλί, μερικά κόκκινα μαξιλαράκια, ένα ριχτάρι, αρκούν για  την επίτευξη του σκοπού αυτού.

 

Το μπορντό είναι ακόμα μια απόχρωση που συναντάται σε πολλά κρασιά. Ένας ιδανικός χρωματικός συνδυασμός είναι του  λευκού, του μαύρου και του μπορντό. Άφησε το λευκό να κυριαρχήσει και παίξε με το μαύρο και το μπορντό στις λεπτομέρειες που χώρου σου.

 

Το μοβ είναι ένα χρώμα που συναντάται σε πολλά κρασιά. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί ιδανική επιλογή για την κρεβατοκάμαρα σου. Είναι το χρώμα που χαλαρώνει και ηρεμεί, χαρίζοντας μια ισορροπία ανάμεσα στην ηρεμία και τον ερεθισμό της αδρεναλίνης. Όσο πιο ανοιχτό είναι το μοβ τόσο περισσότερο ευνοεί την ανακούφιση από το άγχος και την ένταση.

 

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα κρασιά  που είναι λευκά και σαμπανιζέ. Αυτή η απόχρωση του χλωμού κίτρινου είναι πολύ της μόδας  και τη συναντάμε σε πολλά σπίτια. Αυτό το χρώμα ταιριάζει ιδανικά σε κουζίνες, μπάνια και υπνοδωμάτια  προσδίδοντας μια αβίαστη πολυτέλεια στο χώρο.

 

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε. Στην υγειά σου!