Τα πλεκτά φωτιστικά

Posted by user 19/02/2020 0 Comment(s)

Για τους περισσότερους, τα σεμεδάκια της γιαγιάς είναι παρωχημένα και εντελώς υποτιμημένα. Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται να έχουν κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βγάλετε από το μπαούλο ή το συρτάρι και να τα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα και θα δώσετε μια νοσταλγική πινελιά στο χώρο σας.

 

Πάρτε ένα παλιό τραπεζομάντηλο, μονόχρωμο κατά προτίμηση και ράψτε στα τελειώματά του μερικά σεμεδάκια, ακόμα και διαφορετικά μεταξύ τους. Αμέσως θα μεταμορφώσετε το παλιό σας τραπεζομάντηλο σε καινούριο.

 

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να πάρετε ένα κάδρο και να κολλήσετε πάνω διαφορετικού τύπου σεμεδάκια σε τυχαίες θέσεις. Το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει. Για τους πιο ρομαντικούς, προτείνεται η δημιουργία κουρτίνας από τα σεμεδάκια της γιαγιάς σας. Αυτό επιτυγχάνεται απλώς με το να τα ενώσετε μεταξύ τους.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, τέλος, τα σεμεδάκια στα φωτιστικά εσωτερικού χώρου σας. Μπορείτε είτε να τα φτιάξετε μόνοι σας είτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα.  Χρησιμοποιήστε τα άφοβα σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Ένας αέρας από τα παλιά θα ανανεώσει το χώρο σας.

 

Τι λέτε λοιπόν, μήπως ήρθε η ώρα να βγάλετε τα σεμεδάκια της γιαγιάς σας από το μπαούλο ή το συρτάρι;