Με έμπνευση τη ζούγκλα

Posted by user 09/06/2020 0 Comment(s)

Αν αγαπάς τη φύση και την περιπέτεια τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να εντάξεις στη διακόσμηση του σπιτιού επιρροές από τη ζούγκλα. Το σπίτι σου θα μετατραπεί σε ένα άγριο τοπίο ταξιδεύοντάς σε τροπικά δάση, ερήμους και σαβάνες.

 

Τα  τροπικά μοτίβα, τα έντονα ζωηρά χρώματα, τα μεγάλα αντικείμενα και τα χειροποίητα σκαλιστά διακοσμητικά στοιχεία με γεωμετρικά σχέδια συνθέτουν το σκηνικό αυτό. Τα εξωτικά πτηνά και τα σχέδια τροπικών φυτών και βλάστησης σε ταπετσαρίες, χαλιά, μαξιλάρια, υφάσματα πρωταγωνιστούν και μετατρέπουν τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό σου χώρο σε ένα τροπικό παράδεισο! Πίνακες με αφρικανικά τοπία, ξύλινα παραδοσιακά μουσικά όργανα, ξύλινες μάσκες και αγαλματίδια συμπληρώνουν τη διακόσμηση και προσθέτουν μια έξτρα εξωτική πινελιά για ένα ακόμη πιο πιστό αποτέλεσμα. Για τις υφάνσεις επίλεξε υφάσματα εμπνευσμένα από στοιχεία της ζούγκλας, σε διάφορες ζωηρές αποχρώσεις και υφές.

 

Τι άλλο θα πρέπει να προσθέσεις; Μα φυσικά τις κατάλληλες δόσεις πραγματικής πρασινάδας! Επίλεξε από κρεμαστά, εξωτικά ή αναρριχώμενα φυτά με μεγάλα φύλλα και ζωντανά χρώματα και είσαι έτοιμος να απολαύσεις τον δικό σου τροπικό παράδεισο!

 

Τέλος, έχεις σκεφτεί να συνδυάσεις την εξωτική διακόσμηση με τα animal prints; Ίσως να το θεωρήσεις υπερβολικό αλλά εάν χρησιμοποιηθούν ισορροπημένα μπορούν να δημιουργήσουν ένα φοβερά εντυπωσιακό κι επιβλητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει ο σωστός συνδυασμός ώστε να αποφύγεις την υπερβολή.

 

Μετά από όλα αυτά είσαι έτοιμος να ετοιμάσεις το δικό σου τροπικό σκηνικό στο σπίτι σου!