Οι Led Filament λαμπτήρες

Posted by user 01/09/2020 0 Comment(s)

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2008 με σκοπό να μιμηθούν την εμφάνιση ενός τυπικού λαμπτήρα. Λίγα χρόνια αργότερα οι λαμπτήρες πυρακτώσεως LED είχαν ήδη εισαχθεί ευρέως στην αγορά. 

Ένας συνδυασμός παραδοσιακής σχεδίασης και τεχνολογίας led. Αναπαράσταση νημάτων πυράκτωσης κατά μήκος του λαμπτήρα με εκπομπή θερμού διακοσμητικού φωτισμού. Μεγάλη διάρκεια ζωής με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενεργειακού κόστους. Το νήμα LED αποτελείται από πολλαπλά συνδεδεμένα σε σειρά LED σε ένα διαφανές υπόστρωμα, το οποίο αναφέρεται ως Chip-On-Glass (COG). Αυτά τα διαφανή υποστρώματα είναι κατασκευασμένα από γυαλί ή ζαφείρι. Αυτή η διαφάνεια επιτρέπει στο εκπεμπόμενο φως να διασκορπίζεται ομοιόμορφα χωρίς παρεμβολές. Μια επίστρωση από κίτρινο φωσφόρο σε ένα συνδετικό υλικό ρητίνης σιλικόνης μετατρέπει το μπλε φως που παράγεται από τα LED σε φως που προσεγγίζει το λευκό φως της επιθυμητής θερμοκρασίας χρώματος - τυπικά 2700K για να ταιριάζει με το ζεστό λευκό ενός λαμπτήρα πυρακτώσεως. 

Πλέον οι λαμπτήρες αυτοί υπάρχουν σε ποικίλα σχέδια με σκοπό να διακοσμήσουν τον κάθε χώρο. Με διάφανο, μελί και λευκό κάλυμμα είναι έτοιμοι να πάρουν θέση σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο διακόσμησης προσδίδοντάς του ιδιαίτερη προσωπικότητα. Επίλεξε έναν τέτοιο λαμπτήρα σε μεγαλύτερο μέγεθος και μετέτρεψέ τον σε πρωταγωνιστή του χώρου σου!  

Όποιον τύπο και αν επιλέξεις, ένα είναι σίγουρα, οι Led filament λαμπτήρες ήρθαν για να μείνουν!